Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suza iz oka kanula

Tužna Sarah već razmišlja o svojoj nominaciji?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom govora nakon proglašenja prvih neslužbenih rezultata predsjedničkih izbora, John McCain dao je naslutiti da se Sarah Palin već priprema za sljedeće izbore na kojima će Amerikanci birati predsjednika.

 John McCain dostojanstveno je priznao poraz, pozivajući svoje pristaše da daju potporu novom predsjedniku. Pored njega, sa suzama u očima, stajala je Sarah Palin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi gaf Sarah Palin saveznikom SAD-a proglasila Sjevernu Koreju Slika nije dostupna Visoke ambicije Sarah Palin: Pobijedit ću Baracka Obamu

>> Obama novi američki predsjednik

Iako je ovaj poraz označio kraj McCainova sna o predsjedavanju Sjedinjenim Američkih Država, vrlo je vjerojatno tek početak Palinine utrke za predsjednički stolac, piše Daily Mail.

Izvori bliski njoj kažu kako će ova majka petereo djece najvjerojatnije odslužiti još dvije godine na mjestu guvernerke Aljaske, a tada se fokusirati na sljedeću predsjedničku kampanju.

Kada se obratio prisutnima u svom izbornom stožeru, McCain je rekao kako je prirodno osjećati razočaranje nakon gubitka izbora, ali pozvao je sve Amerikance da prebrode razlike.

Na kraju je zahvalio svima koji su mu dali podršku, posebno Sarah Palin rekavši kako je ona jedna od najboljih suradnica koju je ikada imao.

‘Ona je impresivan novi glas republikanske stranke. Svi se možemo radovati njezinoj budućnosti dok služi Aljasci, republikanskoj stranci i naciji’, rekao je McCain.

Republikanski čelnici već su rekli da je ovo tek početak za Sarah Palin. Iako joj se predbacuje da nema iskustva, izvori bliski njoj govore da se naveliko priprema za sljedeće predsjedničke izbore.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene