Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Žiri BKS Banke će odabrati najkreativniju fotografiju a zadatak je dočarati i odglumiti dostojanstvenost, srdačnost i vedrinu koja priliči jednom kralju.


ZAGREB - BKS Banka organizira nagradni foto natječaj „Konačno! Banka u kojoj sam kralj!“ u kojem korisnici mogu osvojiti 3.000 kuna na tekućem računu. Sve što je potrebno napraviti je pronaći BKS Bank promotivne lokacije u trgovačkim centrima Avenue Mall, u Zagrebu, i ZCT Shopping u Rijeci.

Vezani članci Gužve ispred banaka VELIKA GALERIJA Kune baj-baj: Ogromne gužve pred bankama i bankomatima Ilustracija Istražili smo: Kako će raditi banke i bankomati u novogodišnjoj noći?

Sudionike će na lokaciji dočekati profesionalni fotograf koji će ih fotografirati u kraljevskom tronu s krunom, a zadatak je dočarati i odglumiti dostojanstvenost, srdačnost i vedrinu koja priliči jednom kralju. Stručni žiri BKS Banke odabrati će najkreativniju fotografiju i odabrati pobjednika.

Natječaj traje od 13. do 15. rujna, te od 20. do 22. rujna 2013.

Imena dobitnika biti će objavljena na internetskoj stranici www.bks.hr, na kojoj možete vidjeti dodatne informacije i pravila natječaja.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju