Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Žiri BKS Banke će odabrati najkreativniju fotografiju a zadatak je dočarati i odglumiti dostojanstvenost, srdačnost i vedrinu koja priliči jednom kralju.


ZAGREB - BKS Banka organizira nagradni foto natječaj „Konačno! Banka u kojoj sam kralj!“ u kojem korisnici mogu osvojiti 3.000 kuna na tekućem računu. Sve što je potrebno napraviti je pronaći BKS Bank promotivne lokacije u trgovačkim centrima Avenue Mall, u Zagrebu, i ZCT Shopping u Rijeci.

Vezani članci Policajci, ilustracija Ministarstvo raspisalo natječaj na koji se članovi stranaka ne mogu javiti, posao osiguran samo za dostojne obavljanja službe Rječnik, ilustracija (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Znate li što su kihobran i novosnik? Traži se najbolja nova hrvatska riječ

Sudionike će na lokaciji dočekati profesionalni fotograf koji će ih fotografirati u kraljevskom tronu s krunom, a zadatak je dočarati i odglumiti dostojanstvenost, srdačnost i vedrinu koja priliči jednom kralju. Stručni žiri BKS Banke odabrati će najkreativniju fotografiju i odabrati pobjednika.

Natječaj traje od 13. do 15. rujna, te od 20. do 22. rujna 2013.

Imena dobitnika biti će objavljena na internetskoj stranici www.bks.hr, na kojoj možete vidjeti dodatne informacije i pravila natječaja.