Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osobno bankarstvo i financijsko planiranje bez dodatnih naknada i troškova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi klijenti imaju povlaštenu poziciju svakog dana, a na raspolaganju im je bogata ponuda financijskih proizvoda i usluga, izrada dugoročnog osobnog financijskog plana te iznimno povoljni uvjeti i cijene bankarskih servisa

BKS Banka je bez obzira na visinu primanja i bez dodatne naknade, starim i novim klijentima, ponudila usluge koje nadilaze standardni paket bankovnih usluga na hrvatskom tržištu te koje pružaju brojne pogodnosti i prednosti u financijskom poslovanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 6 Mobilno bankarstvo Velika promjena u banci zbunila građane: Doznajemo kako možete zadržati fizički token Uskoro u pripremi važan zakon (Foto: Dnevnik.hr) POTVRDILA EU KOMISIJA Uskoro u pripremi zakon kojim bi banke bile obvezne građanima vratiti novac stečen nepoštenim ugovornim odredbama

Svakodnevno svima dostupna povlaštena pozicija, kao i bogata ponuda financijskih proizvoda i usluga, zatim izrada dugoročnog osobnog financijskog plana, iznimno povoljni uvjeti i cijene bankarskih servisa dio su ponude BKS Banke. Tu je i vlastiti osobni savjetnik kao i rješavanje svih vaših financijskih potreba uz individualan pristup, a sve te usluge i pogodnosti predstavljaju prednosti za klijente BKS Banke u skladu s novim motom - Konačno! Banka u kojoj sam kralj!

„Kao klijent BKS Banke uvijek se možete pouzdati u brže i jednostavnije obavljanje svih bankarskih poslova i prioritetni tretman. Svaki klijent u BKS Banci može očekivati individualni pristup jer u današnje vrijeme svaki klijent zaslužuje VIP status te da se osjeća kao kralj i to bez dodatne naknade i bez obzira na visinu primanja“, izjavio je Goran Rameša, predsjednik Uprave BKS Bank d.d.

Tijekom izrade osobnog financijskog plana, osobni će se bankar upoznati s planovima i željama klijenta, analizirati trenutnu financijsku situaciju i predložiti ostvariv financijski plan. Na taj način BKS Banka svakom klijentu bez naknade omogućuje da u planiranom razdoblju isplanira i ostvari realne financijske ciljeve i planove koji zahtjevaju određene financijske investicije.

Osobni bankar klijente BKS Banke detaljno će upoznati s vrhunskim proizvodima i uslugama BKS Banke, primjerice BKS Libero računom i BKS Super a vistom s kamatnom stopom od 2 posto na sredstva na tekućem računu u kunama ili eurima.

BKS libero je proizvod koji Vam omogućuje da svoja slobodna sredstva ostavite "slobodna", a da pritom ostvarujete veću kamatnu stopu od kamatne stope po viđenju. Ugovaranjem BKS libero štednog računa ostvarujete:

-godišnju kamatnu stopu od 3,30 % promjenjiva, za sredstva po viđenju

-besplatno vođenje i poslovanje po računu

-jednostavno i sigurno poslovanje putem internet bankarstva

-mogućnost odabira štednje u HRK ili EUR

Poslovanje po BKS libero štednom računu moguće je samo putem elektroničkog bankarstva.

Sredstva se na libero račun uplaćuju prijenosom s redovnog transakcijskog računa otvorenog u BKS Banci. Svojim sredstvima možete raspolagati u svakom trenutku na način da ih prenesete na redovan račun s kojeg možete vršiti gotovinske i bezgotovinske transakcije. Sredstva nisu oročena niti na bilo koji način vezana, ali unatoč tome ostvarujete znatno višu kamatnu stopu od kamatne stope za sredstva na računima po viđenju.

Za korištenje BKS Super a viste dovoljno je otvoriti tekući račun u kunama i/ili eurima, a ako imate već račun u BKS Banci na Vaša se sredstva automatski obračunava viša kamatna stopa i to u visini od 2 posto na sredstva na tekućem računu u kunama ili eurima. Sredstva na računu dostupna su 24 sata dnevno, nije propisan minimalni polog, a novac nije potrebno oročiti.

BKS Bank nudi svojim klijentima i razne oblike kredita. Trenutno su u ponudi nenamjenski, stambeni, hipotekarni i krediti na osnovi oročenog depozita - lombardni krediti.

Više informacija o proizvodima i uslugama BKS Banke možete saznati na internetskoj stranici www.bks.hr
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene