Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Završili ste Vaš projekt i došao je trenutak kada ga treba predstaviti tržištu. Razmišljate kako sustavno provesti internet kampanju i pritom uštedjeti vrijeme potrebno za nabavu, prodaju, administraciju i komunikaciju. Zaključili ste da Vam je potreban sustav koji će vam dopustiti upravljanje cjelokupnim javnim dijelom Vašeg poslovanja na jednom mjestu i u bilo koje vrijeme! Sada to možete učiniti potpuno besplatno!


Istraživanje koncepta koji bi oživio regionalno tržište provela je hrvatska tvrtka Orbitum internet komunikacije u razdoblju od 2007. do 2010. godine.

Vezani članci Zbog snijega i hladnoće propadaju usjevi - 4 Poljoprivrednici na mukama zbog vremenskih neprilika: "Koliko je ovaj današnji dan napravio štete, to ćemo vidjeti" Slika nije dostupna Project Management Office (PMO) – vitalan dio strateškog tima

Istraživanje se baziralo na analizi administrativnih, komunikacijskih, marketinških i prodajnih aspekata poslovanja domaćih i inozemnih tvrtki i organizacija različitih profila.

Zaključak istraživanja potaknuo je razvoj internet sustava koji bi pojednostavio, odnosno centralizirao cjelokupnu ponudu i potražnju i tvrtkama omogućio da na jednostavan i standardiziran način nastupe prema tržištu.

Naravno, isto tako, sustav bi omogućio tržištu da na brz i precizan način identificira kvalitetnu robu, uslugu ili projekt.

Do rujna 2010. godine završen je programski prototip sustava izveden na Orbicon Server 3 platformi te je ubrzo potom postavljen na adresu.