Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Završili ste Vaš projekt i došao je trenutak kada ga treba predstaviti tržištu. Razmišljate kako sustavno provesti internet kampanju i pritom uštedjeti vrijeme potrebno za nabavu, prodaju, administraciju i komunikaciju. Zaključili ste da Vam je potreban sustav koji će vam dopustiti upravljanje cjelokupnim javnim dijelom Vašeg poslovanja na jednom mjestu i u bilo koje vrijeme! Sada to možete učiniti potpuno besplatno!


Istraživanje koncepta koji bi oživio regionalno tržište provela je hrvatska tvrtka Orbitum internet komunikacije u razdoblju od 2007. do 2010. godine.

Vezani članci Mjesto pada zrakoplova u Grčkoj - 1 Nevjerojatni podaci o tvrtci čije je oružje bilo u avionu koji se srušio u Grčkoj Slika nije dostupna Google bi mogao predvidjeti ekonomsku krizu

Istraživanje se baziralo na analizi administrativnih, komunikacijskih, marketinških i prodajnih aspekata poslovanja domaćih i inozemnih tvrtki i organizacija različitih profila.

Zaključak istraživanja potaknuo je razvoj internet sustava koji bi pojednostavio, odnosno centralizirao cjelokupnu ponudu i potražnju i tvrtkama omogućio da na jednostavan i standardiziran način nastupe prema tržištu.

Naravno, isto tako, sustav bi omogućio tržištu da na brz i precizan način identificira kvalitetnu robu, uslugu ili projekt.

Do rujna 2010. godine završen je programski prototip sustava izveden na Orbicon Server 3 platformi te je ubrzo potom postavljen na adresu.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju