Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Socialnumbers.com

Projektom za analizu stranica na Facebooku, iSTUDIO krenuo u osvajanje svjetskih tržišta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
iSTUDIO, u suradnji s međunarodnim partnerima, pokrenuo je projekt Socialnumbers.com za analizu stranica na Facebooku

Hrvatska kompanija iSTUDIO najavila je širenje na globalno tržište te je pokrenula projekt Socialnumbers.com koji će korisnicima pružiti detaljne informacije o social media marketingu na regionalnim tržištima, s mogućnošću usporedbe na globalnoj razini.

Ovaj se projekt razvio iz portala drustvenimediji.com kojeg je iSTUDIO lansirao prije otprilike godinu i pol dana s ciljem praćenja službenih Facebook stranica u Hrvatskoj. Socailnumbers.com nastao je u suradnji s partnerima iz Srbije, BiH, Slovenije, Makedonije i Austrije, a u budućnosti je planirano daljnje širenje i na druge zemlje.

U ovoj kompaniji kažu da će novi portal biti od naročite važnosti za brandove koji će na njemu moći pratiti različite statističke podatke s Facebooka te će im omogućiti prilagođavanje svojim korisnicima i pružanje kvalitetnijeg sadržaja.

Na Socialnumbers.com može se posebno pratiti statistika i sadržaj za svaku od navedenih zemalja (Hrvatska, Slovenija, Srbija, BiH, Makedonija i Austrija), saznati koje su stranice s najviše fanova i pratiti kretanje broja fanova, vidjeti opis najboljih statusa po stranici i državi te saznati koji su najbolji medijski portali u svakoj državi po broju dijeljenih sadržaja.

Ovo je tek prva faza ovog projekta, a koji su budući planovi rekao nam je izvršni direktor Daniel Ackermann: 'Cilj projekta je proširiti se, u suradnji s partnerima, na globalno tržište. Za početak smo krenuli s regijom i sada krećemo u dogovaranje ostalih tržišta u Europi i onda prema ostalim tržištima, posebno američkom. Plan je kroz 6 mjeseci – godinu dana imati uistinu pokriven cijeli svijet'.

Sve novosti oko Socialnumbersa možete pratiti i na Facebooku i Twitteru.

Od svih televizija u Hrvatskoj, upravo Nova TV prednjači po korištenju društvenih medija, dok je portal Dnevnik.hr jedna od stranica s najvećim brojem fanova na Facebooku u Hrvatskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene