Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kako pretraživati internet 5x brže sa 1klik.hr tražilicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko još niste upoznati sa tražilicom 1klik.hr i kako je koristiti donosimo vam savjete za napredno pretraživanje Interneta.

Putem tražilice možete pretraživati cjelokupan web, a možete pretraživati i specifične vrste pretrage koje su podjeljene na glazbu, film, tehnologiju i automobile. Kada odaberete pojedinu vrstu pretrage, 1klik izbacuje rezultate pretraživanja isključivo iz te kategorije, što vam omogućava da se koncentrirate samo na one stvari koje vas zanimaju. Ovisno o kategoriji koju želite pretražiti, pojavljuju se različite vrste pretrage sa drugih stranica koje su relevantne za vašu pretragu.

Želite saznati sve o novom gadgetu ili komadu hardvera? Vrsta pretrage TEHNOLOGIJA osim Google rezultata nudi video recenzije na YouTube-u, sve članke ikad napisane na portalu Bug, ponudu novih i rabljenih proizvoda na oglasnicima.

Tražite auto? Vrsta pretrage AUTOMOBILI omogućuje da pretražite sve rabljene automobile u hrvatskoj na tražilici Automobili.hr i popularnim oglasnicima, te sve video sadržaje, fotografije i informacije na Wikipediji.

Osim napredne tražilice 1klik sadrži linkove na 1.000 najboljih domaćih i stranih web stranica, te najnovije vijesti sa svih hrvatskih portala među kojima je Dnevnik.hr.

Ako koristite Google kao početnu stranicu isprobajte 1klik na par dana i uvjerite se zašto ga sve više ljudi koristi za svakodnevno surfanje webom.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene