Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isplati se živjeti zdravo

Smršavio 45 kilograma u godinu dana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto da doručkujemo zapalit ćemo cigaretu i popiti kavu, juhu i kuhano meso nerijetko će zamijeniti ručak u pekari ili restoranu brze hrane.

O onome što jedemo znamo jako malo, no sve pamti naš trbuh, a jasno pokazuje kazaljka na vagi. Podaci su neumoljivi - Hrvati su četvrta najdeblja nacija na svijetu, a da biste dobili težinu od jedne tone na hrpu trebate staviti tek 13 hrvatskih građana.

Pročitajte i ovo Pretilost, ilustracija (Foto: Getty Images) neki operacijom izliječe dijabetes Od 60.000 do 100.000 ljudi u Hrvatskoj čeka kirurško uklanjanje debljine: Na godinu se napravi tek oko 26 zahvata Sanja Musić Milanović svako treće dijete pretilo Prva dama upozorava na ozbiljan problem s kojim se suočavaju mladi: "Ako to ne zaustavimo, naša djeca bi mogla živjeti kraće nego mi"

>> Je li na pomolu kraj pretilosti!?

Brz način života i stres idu ruku pod ruku s nezdravom prehranom, a kao posljedica javlja se pretilost. 31-godišnjem Vjekoslavu Malekinu dogodilo se upravo to, no svojim primjerom pokazao je da se isplati živjeti zdravo. Sa 141 kilograma, u manje od godinu dana došao je na 96. Koliko je truda uložio u to, doznajte u Dnevniku Nove TV u 19:15.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene