Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavko Sobin, poznati televizijski i kazališni glumac, jedan od istaknutijih glumaca mlađe generacije, odlučio je odbaciti naočale i leće i korigirati svoj vid u Optical Expressu.


Slavko je donedavno imao dioptriju -3,55 i četrnaest godina nosio leće. Danas, dva tjedna nakon zahvata Slavko se osjeća odlično:

"Veselim se ovom ljetu jer ću prvi put nakon 14 godina moći roniti otvorenih očiju. Kvaliteta života nemjerljivo mi se povećala i ne mogu ni opisati kakav je osjećaj probuditi se i odmah vidjeti sve! Zahvalan sam cijelom timu Optical Expressa što su mi omogućili da uživam u životu bez leća."

Vezani članci Djevojke s dioptrijom (Foto: Instagam) Ne trebaju vam naočale da biste vidjeli sve čari ovih djevojaka s dioptrijom Slika nije dostupna Naočale za vid već od 20-ak kuna: Kakva je njihova kvaliteta?

Uz Slavka, Optical Expressu su povjerenje poklonili mnogi poznati sportaši i osobe iz javnog života. Naš najtrofejniji tenisač Goran Ivanišević korigirao je vid 2006. godine, a nakon njega to su učinili i Ivana Brkljačić, Jakov Gojun, Iva Jerković, Renata Sopek, Mirjana Hrga i mnogi drugi.

Optical Express je vodeća europska grupa za lasersku korekciju vida s više od milijun zahvata. Pratimo sve inovacije i trendove te jedini u Hrvatskoj koristimo CustomVue i IntraLase tehnologiju kojom je zahvat moguće potpuno individualizirati i tako uz dioptriju riješiti i greške vida odgovorne za probleme pri noćnoj vožnji odbljeske, razlivene slike itd.

Ukoliko ste iz Rijeke ili okolice, ne propustite besplatno predavanje koje će se održati 17. svibnja 2012. u hotelu Bonavia u Rijeci u 18:30 sati. Ovim predavanjem Optical Express nastavlja svoje putovanje po Hrvatskoj koje je započelo 12. travnja vrlo uspješnim predavanjem u Osijeku.

Povećajte kvalitetu života i odlučite se za lasersku korekciju vida već danas i iskoristite 50% popusta na zahvat! Više informacija potražite na našoj web stranici a putem Facebooka ostvarite popust na pregled i mnoge druge pogodnosti.