Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Oprezno s kontracepcijskim pilulama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sumnjive smrti uzrokovane navodno kontracepcijskim tabletama Jasmin prestrašile su mnoge žene u Hrvatskoj koje ih uzimaju. Liječnici upozoravaju. Treba dobro pročitati popis nuspojava i napraviti sve pretrage prije uzimanja tableta.

Nakon slučaja Australke koja je preminula uslijed nuspojava jednih kontracepcijskih tableta, sličan slučaj prestašio je žene u Hrvatskoj koje ih također koriste.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pilula sigurna,ali... S tržišta se povlači 32 milijuna kontracepcijskih pilula! Evo kojih! Slika nije dostupna Navike Hrvatica Svaka druga Hrvatica ima seksualne probleme

Da se popis nuspojava mora dobro pročitati na svojoj se koži uvjerila mlada Puležanka. Gušenje, bol u prsima, ostajanje bez daha i opća slabost natjerali su je da ode kod liječnika.

'Rekli su mi liječnici da mi je ostalo do 2-3 sata života, jer moja krv više uopće nije bila u tekućem stanju. Moja krv je bila poput želatine', rekla je Tamara Mijatović Rašić.

U bolnici je ostala nekoliko tjedana, a posljedice osjeća i sada. Još uvijek mora piti tablete kako joj se ne bi stvarali novi ugrušci, a planira i tužbu protiv proizvođača. 

Mnoge djevojke koje koriste kontracepcijske tablete sada su u strahu za svoj život. Posebno one koje koriste tablete koje se povezuju sa svim problematičnim slučajevima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene