Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Je li vam povratak na posao ili u školu nakon nekoliko tjedana godišnjeg odmora prava noćna mora? Lijepo vrijeme, odlična zabava, izležavanje na plaži ovjekovječeni su na fotografijama, a sada se valja vratiti na radno mjesto. No, nije sve tako crno, ima rješenja i za postljetnu depresiju!


Rijetki su oni koji se s odmora vraćaju uzdignute glave i s osmijehom na licu. Čekaju ih stari zaostaci i novi zadaci. Šef je strog, a stres neizbježan.

Vezani članci Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Naša glumica u opuštenom izdanju:"Kosa mi nije srela šampon 5 dana ni lice šminku" Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan i Harry u tajnosti odveli sina na ljetovanje, odabrali jednu od hit destinacija

Ako su vam još u mislima bezbrižna ljenčarenja na plaži, sunčanja, ili pak neka luda avantura, ne očajavajte. Povratak u nove radne pobjede moguć je i bez glavobolje.

Smokve, školjka ili kamen s plaže, neke su od uspomena, koje vam dolazak u ured mogu učiniti bezbolnijim, savjetuju psiholozi.

Lakše ćete se koncentrirati i uz optimističan stav. Listu onih kojima opuštanje teže polazi za rukom predvode novinari, liječnici i policajci. Odmor nakon odmora čarobna je formula za liječenje depresije.

Čak i ako ste puni radne energije, povremeno usporite. Jer postoji mogućnost da ćete se vrlo brzo i umoriti.

Više u video prilogu.