Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nije sve tako crno, povratak na posao moguć je i bez 'glavobolje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Je li vam povratak na posao ili u školu nakon nekoliko tjedana godišnjeg odmora prava noćna mora? Lijepo vrijeme, odlična zabava, izležavanje na plaži ovjekovječeni su na fotografijama, a sada se valja vratiti na radno mjesto. No, nije sve tako crno, ima rješenja i za postljetnu depresiju!

Rijetki su oni koji se s odmora vraćaju uzdignute glave i s osmijehom na licu. Čekaju ih stari zaostaci i novi zadaci. Šef je strog, a stres neizbježan.

Pročitajte i ovo Dijana Zadravec neslužbene informacije Dijana Zadravec u ponedjeljak se vraća na posao u KBC Sestre milosrdnice? Konobar, ilustracija SEZONA KREĆE Sezonski posao u Hrvatskoj - odlična ponuda ili prilika za iskorištavanje radne snage? Provjerili smo što o tome misle građani

Ako su vam još u mislima bezbrižna ljenčarenja na plaži, sunčanja, ili pak neka luda avantura, ne očajavajte. Povratak u nove radne pobjede moguć je i bez glavobolje.

Smokve, školjka ili kamen s plaže, neke su od uspomena, koje vam dolazak u ured mogu učiniti bezbolnijim, savjetuju psiholozi.

Lakše ćete se koncentrirati i uz optimističan stav. Listu onih kojima opuštanje teže polazi za rukom predvode novinari, liječnici i policajci. Odmor nakon odmora čarobna je formula za liječenje depresije.

Čak i ako ste puni radne energije, povremeno usporite. Jer postoji mogućnost da ćete se vrlo brzo i umoriti.

Više u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene