Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ali nema brige...

Istraživanje pokazalo: Za seks su najmanje zainteresirani tridesetogodišnjaci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istraživanje je pokazalo kako su osobe u tridesetima najmanje zainteresirane za seks, a razlog tome su brige oko djece, posla, financija...

Žene u tridesetima su najnezadovoljnije svojim seksualnim životom, a razlog za to su najviše zabrinutost oko financija te stres oko brige za djecu, zbog čega su uglavnom preumorne i nezainteresirane za seks.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić istraživanje - 4 U Dnevniku Nove TV Treći dio velikog predizbornog istraživanja: Pogledajte rezultate za tri velike izborne jedinice Hrvoje Krešić U Dnevniku Nove TV Ne propustite posljednje i najrelevantnije predizborno istraživanje

'Pritisci kao što su krediti, briga oko djece, a k tome još i stres oko recesije i financijske krize snažno utječu na seksualni život. Tridesetogodišnjaci su uvijek najkompleksnija grupa, uvijek postoji ta želja da 'imaju sve', ali važno je ne odustati od svog seksualnog života', kaže seksologinja Paula Hall.

>> Što god tko tvrdio, sve se ipak 'vrti' oko seksa!

Ona kaže i kako je velik problem nedostatak komunikacije, koji je iznimno bitan za zadovoljavajući seksualni život. Veliko istraživanje o seksualnim navikama, Sex Census 2012, u kojem je sudjelovalo gotovo 25.000 ispitanika, pokazuje kako 30-godišnjaci nemaju razloga za brigu.

Najbolji seks je u pedesetima, a seksualno samopouzdanje je na vrhuncu između 60. i 69. godine. U tim su godinama žene ocijenile svoje umijeće u krevetu s prosječnom ocjenom 6, dok su si 18-godišnjakinje dale samo četvorku. Između 50. i 59. godine čak 52 posto ispitanika je izjavilo kako su zadovoljni svojim seksualnim životom. (Agencija VLM)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene