Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Udruga Homer djeluje od 1994. godine, nastojeći provesti svoju viziju osviještenog društva s jednakim pravima za svakog unatoč različitostima koje nas dijele. Klub humanih - Homer čine poslovni ljudi iz cijele Hrvatske, a udruga Homer i djeluje na nacionalnom teritoriju.


Akcija Homerove zlatne kapi provodi se kontinuirano okupljajući oko slijepe i slabovidne djece.

Vezani članci Hitna pomoć - 4 Udruge o reformi hitne medicinske službe: Izvući liječnike iz kola Hitne pomoći, na teren slati samo tehničare i sestre Denis Čupić Ujedinili se veliki trgovci u Hrvatskoj: ''Ovo je tek početak, vjerujemo da će nam se pridružiti i drugi''

Ove godine ponovno su nam se odazvali vrijedni likovni umjetnici poklanjajući svoja djela za aukciju, a na aukciji biti će i radovi iz naše radionice "Ruke koje vide" koje su zajedno izradile vrijedne ruke slijepih i slabovidnih uz pomoć onih koji vide.

Svake godine udruga "Homer" proglašava 12 zlatnih za proteklu godinu, pa će tako biti i ove godine u najpoznatijem riječkom klubu "EL RIO" Jadranski trg 4c, 12. ožujka 2008. godine s početkom u 17,00 sati. Kroz program vodi i zabavlja nas Dražen Turina Šajeta.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju