Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svake prijestupne godine

Znate li što se dogodi kad pobijedite šansu od 2.000.000:1?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolike su šanse da se žena rodi na 29. veljače i onda i sama rodi kćer na isti datum 32 godine kasnije, na svoj rođendan?

To je uspjelo jednoj ženi iz New Jerseyja, koja je postala majka na svoj rođendan - 29. veljače. I ona i njezina kći rođene su na prijestupnu godinu, kad veljača broji 29, a ne 28 dana. Šanse za to bile su dva milijuna naspram jedan!

Pročitajte i ovo Porod u helikopteru Pet minuta prije slijetanja U vojnom helikopteru rođena djevojčica: "Kada je beba zaplakala svi smo bili sretni" Baby boom u Zagorju, ilustracija 18 beba u tjedan dana Baby boom u Zagorju: "Bila je plodna godina, malo smo se svi potrudili"

Michelle Birnbaum, ponosna majka, jučer je navršila 32. godinu, no zapravo je pravi rođendan dosad slavila tek osam puta, prenosi AP.

Njezina priča dosad se nije pojavljivala u medijima, iako je Birnbaum kćer rodila prije četiri godine, odnosno 29. veljače 2008. godine. No, interes medija za pričama vezanim uz taj datum iznjedrio je i priču te majke.

Birnbaum tvrdi kako je presretna što sad ima i kćer s kojom može zajedno proslaviti taj rijedak rođendan. Taj ju je porod ponukao i da svoju 4-godišnju kćer počne učiti znanosti te ciklusima Zemlje i Sunca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene