Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici rekli da je zacijelila

Živio sa slomljenom nogom 29 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanac iz Dagenhama otkrio je da je gotovo tri desetljeća imao slomljenu nogu. Naime, 49-godišnjem Steveu Webbu potrebna je jedna druga operacija tijekom čije je pripreme otkrivena njegova situacija.

Webb je slomio svoju lijevu nogu tijekom prometne nesreće koju je prije 29 godina imao u vožnji motociklom, piše The Daily Telegraph. Shvatio je da mu je noga još uvijek slomljena nakon što je nedavno bio na rendgenskom snimanju kako bi operirao nožni prst. ‘Mislim da je to zadivljujuće. Svi mi govore da nikada nisu čuli da netko gotovo 30 godina živi sa slomljenom nogom. Imao sam problema s nogom još od prometne nesreće, ali su mi govorili da je kost zacijelila tako da sam s tim živio’, ispričao je Webb. U bolnici je sa slomljenom nogom nakon nesreće proveo dva mjeseca nakon čega su mu liječnici rekli da je noga zarasla, no sada nakon toliko godina otkriveno je da to ipak nije bilo tako, a Webba očekuje daljnje liječenje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kažnjena je Kirurginja amputirala pacijentu krivu nogu: "Jednostavno ne znam zašto" Marijana Puljak uganula nogu u gornjem sitnom Marijana Puljak na akciji Boranka uganula nogu: "Nešto je kvrcnulo. Idem na hitnu"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene