Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rođen bez ruku

Žirafe mu jedu - iz stopala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tom Willis rođen je bez ruku, ali s puno želje da ostvari svoje snove. Jedan od njih uključuje i hranjenje žirafa.

Nedavno je dobio priliku za ostvarenje svojeg sna da hrani žirafe na jedini način koji može - nogama. 53-godišnji Willis stigao je zajedno sa suprugom u zoološki vrt u San Diegu i poželio je da i on jednom daje žirafama kolačiće.

Pročitajte i ovo Morska lavica pobjegla iz zoološkog vrta u New Yorku Nevrijeme u New Yorku VIDEO Iz zoološkog vrta pobjegla morska lavica: Brzo se predomislila Slika nije dostupna Poput prave balerine... Pogledajte kako beba nilskog konja 'pleše' balet

>> VIDEO: Na svijet stigle žirafe blizanci

No, kad je kucnuo čas, Willisa je uhvatila lagana panika i strah od žirafa, jer je mislio kako bi mu mogla ugristi nogu. Čuvar zoološkog vrta ga je uvjerio kako straha od takvog nečeg zapravo nema.

'Znate, njezin jezik nije mekan i sluzav, ali nije bio niti hrapav poput onog u mačke. Opisao bih ga kao čvrstog i vlažnog', rekao je Willis za Huffington Post.

'Dogovorili smo se da dođem kad nema posjetitelja oko žirafa, ali niti jedna mi nije htjela prići. Krotitelj ih je morao mamiti prema mojem stopalu. Jedna žirafa je tada napokon pojela biskvit iz mojeg stopala pa joj se onda pridružila i druga', ispričao je presretni Willis.

Iako Willis ni po čemu nije stručnjak za životinje, prilazile su mu isključivo ženke žirafa, dok su se mužjaci više bojali njegovog stopala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene