Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Urnebesna video oporuka

Ženi ostavio kuću, kćeri vikendicu a sinu kolekciju - penisa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na YouTubu je pravi hit postao video pod naslovom 'Oporuka mog djeda'. Pogledajte zašto.

Nakon malenih poteškoća s kamerom simpatični djedica izreferirao je tekst oporuke.

Pročitajte i ovo Jevgenij Prigožin Golemo nasljedstvo Otkriveni detalji oporuke poginulog šefa Wagnera: Sinu postavio nekoliko uvjeta Slika nije dostupna Priveden jer je policajca izudarao umjetnim penisom

'Ovo je moja video oporuka. Ako ovo gledate znači da me dijabetes napokon svladao. Svojoj ženi ostavljam naš prelijep dom i ušteđevinu, kćeri Sally ostavljam vikendicu u Albuquerqueu, a svom sinu Bobbyju ostavljam ono što mi je najvažnije na cijelom svijetu - moju 'dildo' kolekciju. Ljudski penisi su prekrasna stvar i ponosan sam što sam tijekom života skupio veličanstvenu kolekciju lažnih penisa.

Oko tisuću komada se nalazi u jednom skladištu izvan grada, a jedan vrlo lijep i vrijedan u sefu u banci. Ne događa se svaki dan da muškarac priznaje da ima toliku kolekciju umjetnih penisa i nadam se da ćeš uživati u svima njima kao što sam i ja uživao. Volim vas sve i nedostajete mi, osim mog zeta Kena, ponajviše jer je Azijat, no i zato jer nikada nije jeo moj riblji specijalitet. Je** se Ken!', ispričao je djedica u kameru. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene