Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zapis otkriva i to da su u neposrednoj blizini tukle munje.


Ruski grad Stavropolj u subotu je pogodila žestoka tuča koja je u samo deset minuta načinila veliku štetu. Snimke otkrivaju da su kuglice leda doista bile goleme, ali i to da nisu svi jurili s dekama na parkirališta kako bi prekrili i tako barem donekle zaštitili svoje limene ljubimce.

Vezani članci Nevrijeme poharalo i Zadar (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Dan nakon nevremena zbraja se šteta: U Zadru vjetar puhao brzinom većom od 100 km/h, službe imaju pune ruke posla Munje iznad Rijeke (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Ogromne posljedice nevremena u Hrvatskoj: Vjetar čupao stabla i nosio krovove, ima i ozlijeđenih, a dojave građana stižu i dalje

Eto, jedna je gospođa preko svog automobila legla, pa još k tome stala mahati rukama baš kao da se nalazi na utrci od stotinu metara prsnim stilom.

Njezine je očajničke napore zabilježio neki radoznali promatrač, čiji zapis otkriva ujedno i to da su u blizini tukle munje što joj je također moglo ugroziti zdravlje, odnosno život koji, slutimo, živi opterećena kreditom.