Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LAST MINUTE VALENTINOVO

Zavoli i daruj sebe

PR
PR
Svatko od nas barem je jednom u životu čuo onu „u zdravom tijelu, zdrav duh“.

 Pa iako zvuči kao istrošena floskula, Valentinovo je pravo vrijeme da okreneš priču i da se s drugih usmjeriš na sebe. Jer, iako je divno kada nekoga voliš i kada oni koje voliš vole tebe, kako ćeš voljeti druge ako ljubav prema sebi ne staviš na prvo mjesto?

Pročitajte i ovo Valentinovo i inflacija - 5 Ljubav se ne kupuje ili? Nevjerojatan iznos koji se potroši za Velentinovo: Zaljubljeni će zbog inflacije morati izdvojiti još više Ilustracija Dnevnik Nove TV pita Slavite li Valentinovo? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

Sport Vision te ovog Valentinova poziva da se zaljubiš u sport !

Osim što dobro utječe na fizičko zdravlje i dovodi te u formu, sport pozitivno utječe i na psihološke aspekte života. Pomaže smanjiti stres, depresiju i poboljšava koncentraciju. Osim toga, bavljenje sportom kojeg voliš učinit će te sretnijim i odmornijim – dokazano!

Kao poticaj da se upustiš u vezu sa sportom koja će sigurno biti dugogodišnja, ili da je održiš tako što ćeš je začiniti novim stvarima, Sport Vision pripremio je i posebnu listuna kojoj se nalaze proizvodi sniženi 20%! Prepoznat ćeš ih po oznaci srca pored proizvoda. Samo online i samo do 14.2. u ponoć, sve za sportske aktivnosti možeš pronaći na jednom mjestu.

Sport je najbolja navika koju ćeš ikada steći, zato iskoristi ovo Valentinovo i probudi ljubav prema sebi i zdravim navikama. Vrijeme je! Želimo ti sreću koja će trajati do kraja života!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene