Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Guinnessov rekorder

Zašto imaš tako velike oči?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veterinar je tinejdžericu iz Grapevinea u Teksasu zezao zbog njezinog psa. Rekao joj je da ga fotografira i pošalje sliku Guinnessovoj knjizi rekorda. Ona je to i učinila, a njezin pas postao je rekorder.

Victoria Reed, 18-godišnjakinja upravo je maturirala, a istovremeno je njezin bostonski terijer Bruschi postao ponosan vlasnik titule psa s najvećim očima na svijetu. Promjer Bruschijevih očiju je 2,8 centimetara, što je dovoljno da uđe u brojno društvo Guinnessovih rekordera.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 5 Migrantska kriza u SAD-u "Dolazi gotovo milijun ljudi!": Totalni kaos na granici, približava se konvoj kamiona, broje se prve žrtve Migranti u SAD-u; ilustracija - 1 Stvarna prijetnja ili kampanja Ustavnoj krizi SAD-a ne nazire se kraj: "Nije lako razgovarati s osobom koja za sebe kaže da je božji poslanik"

Reed je svjesna kako njezin pas ima ogromne oči, ali tome nije pridavala previše pažnje, jer svi bostonski terijeri imaju velike oči. "Svim bostonskim terijerima su velike oči, ali kad ga izvedem van, ljudi mi znaju reći kako ima ogromne oči. Njegov veterinar zezao me nekoliko mjeseci da pošaljem fotografiju njegovih očiju Guinnessu pa sam to i napravila", ispričala je za Huffington Post.

Odgovor je dobila u srijedu, u 2 sata ujutro i ostala iznenađena. Tvrdi kako je njezin pas na vijest reagirao veselo. "Počeo je lajati i tresti tijelo. ne može mahati repom jer mu je bio slomljen i otad je krivo namješten.

Reed je izrazila želju upoznati druge vlasnike pasa rekordera i istaknula kako je svjesna da se može pojaviti novi pas s najvećim očima. Dodala je i kako se nada da će i njegovi vlasnici stečenu slavu koristiti za dobro.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene