Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Vraćanje korijenima

Zaštitar pobjegao iz Britanije u Afriku kako bi mogao živjeti kao Tarzan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaštitar iz Manchestera ostavio je sve iza sebe, preselio u Afriku te planira živjeti u džungli, kao pravi Tarzan.

DeWet Du Toit, 24-godišnjak, odbacio je svoju uniformu te sada vrijeme provodi njišući se lijanama od drveta do drveta te se hrani kukcima, prenosi orange.co.uk.

Pročitajte i ovo Noćni klub u Biogradu - 5 Slavlje se pretvorilo u tragediju Tučnjava u biogradskom klubu: Umro zaštitar, privedene dvije osobe - ''Bilo je tu i ranije problema'' Slika nije dostupna Pravomoćna presuda Osuđen zaštitar kojemu se nije radilo: Dojavio o četiri bombe u trgovačkom centru pa sve priznao

>> Tarzanova Cheeta umrla na Badnjak

Tarzanom je postao opsjednut dok je živio u Namibiji kao dječak, kada je njegov otac skupljao knjige i stripove o Tarzanu. 'Ljudi će možda reći da sam lud, ali meni je jasno da sam ja rođen za ovo. Poput Tarzana sam po mnogo čemu', pojasnio je Toit.

'Moj najbolji prijatelj je slon Shaka i više vremena provodim s majmunima, zebrama i krokodilima, nego s ljudima', dodao je moderni 'Tarzan'. 'Nisam jedan od onih koji vole tulumarenja, a ne volim se niti napiti. Radije jedem voće i bobice koje pronađem u džungli. Znam i koje kukce mogu jesti', ispričao je.

Toit je bivši bodybuilder svakodnevno snima svoj život te se nada da će ga zapaziti u Hollywoodu te ga unajmiti za ulogu Tarzana u filmu. 'Ponekad zna biti samotno. Volio bih pronaći svoju Jane da mi pomogne u takvim trenucima', zaključio je Toit.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene