Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zaštitar iz Manchestera ostavio je sve iza sebe, preselio u Afriku te planira živjeti u džungli, kao pravi Tarzan.


DeWet Du Toit, 24-godišnjak, odbacio je svoju uniformu te sada vrijeme provodi njišući se lijanama od drveta do drveta te se hrani kukcima, prenosi orange.co.uk.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Hrvatski zaštitar poginuo u Afganistanu. Slomio je vrat nakon što se poskliznuo u kupaonici? Pljačka, ilustracija (Sanjin Strukić/PIXSELL) Nećeš, razbojniče: Naoružani lopov izudarao djelatnika kioska i pobjegao. Uhvatili ga policajac i zaštitar

>> Tarzanova Cheeta umrla na Badnjak

Tarzanom je postao opsjednut dok je živio u Namibiji kao dječak, kada je njegov otac skupljao knjige i stripove o Tarzanu. 'Ljudi će možda reći da sam lud, ali meni je jasno da sam ja rođen za ovo. Poput Tarzana sam po mnogo čemu', pojasnio je Toit.

'Moj najbolji prijatelj je slon Shaka i više vremena provodim s majmunima, zebrama i krokodilima, nego s ljudima', dodao je moderni 'Tarzan'. 'Nisam jedan od onih koji vole tulumarenja, a ne volim se niti napiti. Radije jedem voće i bobice koje pronađem u džungli. Znam i koje kukce mogu jesti', ispričao je.

Toit je bivši bodybuilder svakodnevno snima svoj život te se nada da će ga zapaziti u Hollywoodu te ga unajmiti za ulogu Tarzana u filmu. 'Ponekad zna biti samotno. Volio bih pronaći svoju Jane da mi pomogne u takvim trenucima', zaključio je Toit.