Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Od jezika kuham gulaš'

Zanima vas kakvog je okusa ljudsko meso? Evo što kažu kanibali...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo su priče ljudi koji su se u jednom trenu odali kanibalizmu.

Dva kuhara iz Londona pokušavaju napraviti burger koji će okusom biti nalik ljudskom mesu. No, kakvog li je uopće okusa ljudsko meso? Budući da je konzumiranje 'ljudetine' zakonom zabranjeno, a i sama pomisao na to je prilično uznemirujuća morat ćemo vjerovati na riječ onima koji su probali.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravični detalji Kanibal ubio i raskomadao mladića te pojeo njegove testise: Priznao krivnju, a nekoliko dana prije istraživao noževe Slika nije dostupna Posljednji kanibali 'Bijelci su preslani, najukusniji su Japanci'

Ljudsko meso je izvrsno, boljeg je okusa od ribe ili svinjetine. - Alexander Pearce, irski zatvorenik koji je pojeo dijelove zatvorenika s kojima je pobjegao iz zatvora. Ovo je neavodno rekao nekoliko trenutaka prije no što su ga objesili.

Dinstao sam odrezak od Bernda sa soli, paprom, češnjakom i muškatnim oraščićem. Jeo sam ga s kroketima, prokulicama i umakom od zelenih paprika. Meso ima okus poput svinjetine, malo gorči okus, jači. Dosta je dobrog okusa. - Njemački kanibal Armin Meiwes.

Potpuni psihopat: Nožem izbo bivšu curu pa pojeo njene organe!

Topilo se u mojim ustima kao sirova tuna u sushiju. -Ubojica Issei Sagawa o okusu svoje žrtve.

Bilo je dobro, poput zrele teletine, ne baš mlade, ali ne i nalik na govedinu. Nije bilo poput nijednog mesa koje sam do tada kušao. Bilo je blago bez ikakvog karakterističnog okusa kakvog inače ima divljač ili svinjetina. - William Seabrook, istraživač koji je pojeo odrezak ljudskog mesa tijekom, svog putovanja zapadnom Afrikom.

Tako je slatko. - Egipatski model Omaima Nelson koja je pojela rebra svog muža.

Jedem samo dijelove na kojima ima mišića, posebno bedra i listove, to mi je omiljeno. Od jezika radim vrlo ukusan gulaš, a od oči ukusnu i zdravu juhu. - Dorangel Vargas poznat i po nadimku 'Hanibal Lecter s Anda'

Prsa čovjeka su najslađe meso koje sam ikada kušao. - Američki lovac na zlato koji na zimu 1873.-1874. bio optužen za kanibalizam.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene