PR
PR Foto: PR

U petak je u Arena Centru svečano otvoren Dormeo home, ekskluzivni flagship store branda Dormeo i prvi ovakve vrste u Zagrebu. Radi se o potpuno novom konceptu uređenja trgovine i iskustva kupovanja koji kroz opuštenu, ugodnu atmosferu, kupcima pruža cjelokupno rješenje za spavanje i uređenje doma.


U Dormeo home flagship storeu sada na jednom mjestu možete saznati sve inovacije iz područja asortimana za spavanje, pronaći najkvalitetnije proizvode za san, prilagođene individualnim potrebama, otkriti koji su to novi materijali i boje u trendu ove sezone u uređenju doma, ali i dobiti stručan savjet o kvaliteti sna. A kako vam Dormeo home doista pruža cjelokupno rješenje za mirne snove i lijep dom, u njemu, uz proizvode branda Dormeo, možete pronaći i Delimano i Rovus asortiman.

Dolazak jednog ovakvog koncepta i prodajnog mjesta u glavni grad, pozdravila su i brojna poznata lica. S Dormeom su se tako u petak družili Mirna Medaković Stepinac, Luka Bulić, Doris Pinčić Rogoznica, Maja Šuput, Ana Miščević, Bojan Jambrošić, Nevena Rendeli, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić iz Elfsa i Edita Misirić Vrkljan, a mnogi od njih dugogodišnji su korisnici Dormeo proizvoda i za mirnoću svojih snova biraju upravo Dormeo.

»Savršeno, veliko, prostrano, vidi se svaki proizvod, vrlo moderno«, podijelila je svoje prve dojmove o Dormeo home flagship storeu Maja Šuput, dok je Luka Bulić istaknuo da se na ovom mjestu doista osjeća kao da je došao doma.

I cijela obitelj Mirne Medaković Stepinac, kako sama priznaje, Stepinac vjerna je Dormeo asortimanu. »Puna mi je kuća Dormeo proizvoda, čak i moja djeca spavaju na Dormeo jastucima. Svi smo jako zadovoljni, znamo koliko je kvalitetan san važan i sada sam, s Dormeo home-om, dobila i mjesto gdje mogu pitati i saznati baš sve što me zanima o spavanju», istaknula je.

Otvorenje Dormeo home flagship storea dolazi u godini u kojoj Dormeo slavi punoljetnost i predstavlja krunu dosadašnjeg razvoja i poslovanja. Tijekom 18 godina prisutnosti na tržištu Dormeo je izgradio snažnu prepoznatljivost, predstavio brojne inovacije i uljepšao još brojnije snove, osvojio međunarodne i domaće nagrade i postao neizostavan dio većine kućanstava u Hrvatskoj.

Osim u Hrvatskoj, Dormeo proizvodi danas se mogu kupiti u preko 40 zemalja diljem svijeta, a u svom portfoliu ima više od 300 proizvoda.