Od producenta filma Nedodirljivi (The Intouchables)

Galerija


Snažni potres iznenada pogađa Pariz. Ulice francuske prijestolnice naglo preplavljuje gusta magla, a s njome se širi se i opća panika. Nekolicina preživjelih pronalazi utočište na gornjim katovima stambenih blokova i krovovima koje opasna zračna masa još nije zahvatila.

PR
PR

Bez informacija o tome što se događa i kako se spasiti, bez struje, hrane i vode, bračni par pokušava preživjeti ono što se čini kao prirodna katastrofa i još bitnije, spasiti svoju kćer. Zbog imuniteta narušenog dječjom bolešću, jedanaestogodišnja Sarah od rođenja boravi u hermetičkoj komori koja je održava na životu. U trenutku kada smrtonosna magla dođe i do njihove zgrade, Mathieu i njegova žena bježe na gornji kat kod susjeda, a kćer moraju ostaviti u njezinom sigurnosnom mjehuriću u njihovom stanu nekoliko katova niže.

Gradskim spasilačkim trupama ni traga ni glasa, nitko ne zna što se događa i stvari izmiču kontroli. Sve nade da će se magla uskoro razići blijede. Mathieu i Anna odbrojavaju preostalo vrijeme vijeka baterija koje održavaju rad Sarahine komore. Kako ih mogu zamijeniti za nove prije no što se ove istroše i izlože Sarah prijetećoj opasnosti? Znajući da mogu računati jedino na sebe same, pod pritiskom vremena, morat će iskušati sreću u magli…

PR
PR
Novi hit producenta filmske uspješnice Nedodirljivi, u režiji Daniela Robyja, s Romainom Durisom i Olgom Kurylenko u glavnim ulogama, Zadrži dah pravi je blockbuster materijal, i bez obzira na francusko porijeklo, nimalo karakterističan europski film.

Zadrži dah do četvrtka jer 31.5.2018. mistična magla obuzima kino dvorane širom Hrvatske i čitavo će vas vrijeme držati na rubu vaših naslonjača.