Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što reći?

Zabrinjavajuće: Odrastao muškarac se već godinu i pol pretvara da je beba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
31-godišnji Amerikanac provodi dan pretvarajući se da je dvogodišnja beba, nosi pelene i cucla dudu varalicu.

Stanley Thornton posljednjih je 18 mjeseci proveo kao dvogodišnjak, u pelenama, i spavajući u ogromnom 'dječjem' krevetiću. 'Volim taj osjećaj kada sam u pelenama, to je kao da me mamica cijelo vrijeme grli', izjavio je u emisiji 'Moja neobična ovisnost' ovaj 31-godišnjak.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

Osim krevetića, ovaj Amerikanac ima sve što ima normalan dvogodišnjak, uključujući visoki stolac na kojem ga se hrani. Odjeća mu se posebno kroji, to je tipična dječja odjeća u ogromnoj veličini.

Stanley inače teži 133 kilograma i živi od socijalne pomoći, a tvrdi kako ta želja za oblačenjem u djetešce potječe još iz djetinjstva. 'Nema ničeg seksualnog u tome. Jednostavno se tako osjećam sigurnije i na taj se način nosim sa svojim problemima', tvrdi Stanley.

Inače Stanley traži 'mamu', koja će se brinuti o njemu, hraniti ga, presvlačiti, prati i uspavljivati. Vjerovali ili ne, doista postoje žene koje su se prijavile za taj posao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene