Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

31-godišnji Amerikanac provodi dan pretvarajući se da je dvogodišnja beba, nosi pelene i cucla dudu varalicu.


Stanley Thornton posljednjih je 18 mjeseci proveo kao dvogodišnjak, u pelenama, i spavajući u ogromnom 'dječjem' krevetiću. 'Volim taj osjećaj kada sam u pelenama, to je kao da me mamica cijelo vrijeme grli', izjavio je u emisiji 'Moja neobična ovisnost' ovaj 31-godišnjak.

Vezani članci Brza mama Mama postala hit na internetu zbog snimke na kojoj brzom reakcijom spašava bebu od pada Beba Regijom se širi preslatki video: Pitala djevojčicu tko je šarao po zidu, njezin je odgovor urnebesan

Osim krevetića, ovaj Amerikanac ima sve što ima normalan dvogodišnjak, uključujući visoki stolac na kojem ga se hrani. Odjeća mu se posebno kroji, to je tipična dječja odjeća u ogromnoj veličini.

Stanley inače teži 133 kilograma i živi od socijalne pomoći, a tvrdi kako ta želja za oblačenjem u djetešce potječe još iz djetinjstva. 'Nema ničeg seksualnog u tome. Jednostavno se tako osjećam sigurnije i na taj se način nosim sa svojim problemima', tvrdi Stanley.

Inače Stanley traži 'mamu', koja će se brinuti o njemu, hraniti ga, presvlačiti, prati i uspavljivati. Vjerovali ili ne, doista postoje žene koje su se prijavile za taj posao.