Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVI SAMSUNG GALAXY NOTE9

Zabilježite očaravajuće trenutke s jedinstvenom i inteligentnom kamerom

PR
PR
U trenucima koje želimo zauvijek pamtiti ili sačuvati uspomenu na nezaboravan prizor posežemo za svojim pametnim telefonima i njihovim kamerama. Računajući da će savršeno zamrznuti trenutak u vremenu i da ćemo u svom albumu imati još jednu fotografiju za obitelj i prijatelje, ne razmišljamo o kvaliteti fotografije ili mogućnostima svojih kamera.

Kamera koja donosi revoluciju

Zahvaljujući Samsungu napokon je došlo vrijeme za savršene fotografije. Novi Samsung Galaxy Note9 temelji se na vrhunskim Samsung tehnologijama koje omogućuju snimanje savršenih fotografija. Ova najnaprednija i najpametnija, dvostruka 12MP kamera s dvostrukim optičkim zumom, radi jedinstvene portrete sa značajkom live fokus. Zahvaljujući optičkoj stabilizaciji slike (OIS) vaše će fotografije će biti oštre, čak i ako vam se ruka zatrese.

Nadalje, nova kamera dolazi s inovativnom tehnologijom za smanjenje buke i Dual Aperture objektivom koji se prilagođava svjetlosti poput ljudskog oka. Dvostruki otvor blende omogućuje vam snimanje vrhunske fotografije bez obzira na doba dana. Snažni novi senzori i veća svjetlina leće omogućuju jasnije i živopisnije fotografije, čak i pri slabom osvjetljenju. Naime, ako je osvjetljenje lošije, leća se otvara u načinu rada F1.5 kako bi propustila svjetlo za svjetlu i jasnu fotografiju, dok u slučaju jarkog dnevnog svjetla, leća prelazi u način F2.4 kako bi pomogla da vaša slika bude izoštrena. Mijenjajući otvor blende možete kreirati različite atmosfere i tako izraziti i svoju umjetničku stranu.

Vrhunska tehnologija za nestvarno dobre fotografije

Ako i nemate oko i vještine profesionalnog fotografa ne brinite. Kamera Galaxy Note9 koristi inteligentne sustave kako bi identificirala elemente na fotografiji, poput prizora i predmeta. Također, fotografiju automatski klasificira u jednu od 20 kategorija te ju odmah optimizira u skladu s kategorijom. Rezultat je nevjerojatna, vjerodostojna fotografija s pojačanim bojama i jasnom definicijom.

Prošlo je vrijeme analognih fotoaparata kada ste okidali po jednu, dvije fotografije istog prizora. Svi znamo da prve fotografije ne ispadaju uvijek najbolje, no pametna kamera instalirana u Note9 korisnike upozorava je li nešto loše na njoj te im pruža mogućnost još jednog fotografiranja. Korisnici će dobiti obavijest ako je slika mutna, ako je osoba koju fotografirate trepnula, ako se na objektivu nalazi mrlja ili pak pozadinsko osvjetljenje utječe na kvalitetu slike.

Osigurajte si novi Samsung Galaxy Note9 već danas jer on donosi novu dimenziju snimanja fotografija i video uradaka. Note serija je oduvijek bila sinonim za premium tehnologiju i inovacije koje definiraju industriju. Od svoje prve inačice do posljednjeg nasljednika svojim inovativnim rješenjima i opcijama koje donosi korisnicima mijenjana je povijest ove industrije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene