Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stroga pravila

Za nošenje minice kazna 500 eura!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan talijanski gradić uveo je nove zabrane koje se neće svidjeti ni muškarcima ni ženama.

Kazna za nošenje minice ili neke druge provokativne odjeće u Castellammare di Stabia iznosi 500 eura. Gradsko vijeće zabranilo je i nošenje traperica niskog struka koje često otkrivaju donje rublje ili dijelove tijela, prenosi All Headline News.

Pročitajte i ovo Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..." Avioni F-35 Tužba protiv Vlade Nizozemski sud zabranio prodaju Izraelu dijelova za jedan od najnaprednijih borbenih aviona

Zabrana i kažnjavanje provokativne odjeće samo je jedno od 41 novog pravila. Prema riječima gradonačelnika Luigija Bobbioa tim pravilima se želi vratiti stara gradska pristojnost i poboljša suživot građana.

>> Bankar ukrao 6.400 komada ženske odjeće

Između ostalog, zabranjeno je igranje nogometa u parkovima te psovanje u javnosti. Castellammare di Stabia nije jedini u Italiji koji je donio ovaj tip zabrana, što je rezultat vladinog programa davanja više moći lokalnim vijećima u suzbijanju kriminala i antisocijalnog ponašanja.

Među zakonima koji su proslijeđeni lokalnim vijećima nalazi se i zabrana građenja pješčanih dvoraca na plažama, hranjenje mačaka lutalica i ljubakanje u automobilima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene