Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovog ljeta Westgate Shopping City mjesto je na kojem definitivno želite biti!


 Osim brojnih pogodnosti u trgovinama, očekuju vas i nezaboravna iznenađenja! Uz fenomenalne popuste poznatog Late Night Shoppinga od 17.do 19. srpnja, Westgate u kolovozu za posjetitelje priprema pravu ljetnu poslasticu – HOLI festival boja.

RADOSTI SHOPPINGA

Posjetite Late Night Shopping ovog vikenda 17. i 18. srpnja od 17 do 23 sata te 19. srpnja od 17 do 21 sat i počastite se novim outfitom po nevjerojatnim pogodnostima.
Sljedeće novootvorene trgovine nude odlične ljetne popuste: 50% na cjelokupni asortiman nudi modni brend Next, popust od 20% na cjelokupan asortiman nudi Puma, a popust od 10% Happy Dreams, također na sav asortiman.

Vezani članci Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea Slika nije dostupna Najbolji Late Night Shopping uz popularna glazbena imena

Popust od 10% na cjelokupan asortiman ostvarite u Super Konzumu pri kupnji iznad 200 kuna, dok Müller u subotu 18. srpnja svojim kupcima daje 10% popusta na cjelokupan asortiman za kupnju iznad 100 kuna.

Do čak 50% popusta na dio asortimana pripremili su Hervis i C&A u kojem ćete zasigurno pronaći kombinaciju za sve prigode i stilove. S izvrsnih 50% popusta na dio asortimana i dalje vas časti Peek & Cloppenburg.

Popuste na dio asortimana nude Mohito i to već od 50 do 70% i Pittarosso do 60%. Pri kupnji klima uređaja trgovina CER poklanja Petrol bon za gorivo od 200 ili 300 kuna.

HOLI FESTIVAL BOJA

Najšareniji događaj godine, HOLI, po prvi put dolazi u Hrvatsku, a domaćin ovog najšarenijeg festivala je Westgate Shopping City. HOLI je nezaboravna i šarena zabava sa puno boja na odjeći, tijelu i u zraku. Budite dio jedinstvenog događaja koji se održava 22. kolovoza i svoje ulaznice nabavite putem bilo kojeg eventim.hr prodajnog mjesta.

Posjetite Westgate Shopping City i provjerite zašto je najveći trgovački centar u Hrvatskoj mjesto puno pozitive i vrhunske zabave.