Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vruća akcija: Cjeloviti 30-dnevni program za mršavljenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jeste li čuli za 30 Days Slim? On je HIT prošle sezone, i vjerojatno i BEST SELLER ovog ljeta, jer se radi o prirodnom proizvodu za mršavljenje.

Što je 30-Days Slim?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova formula Kombinacija za mršavljenje koja šokira znanstvenike Slika nije dostupna Upoznajte prirodno rješenje za zdravu i gustu kosu!

Ovaj proizvod morate imati, jer se radi o cjelokupnom rješenju za mršavljenje. 30-Days Slim je brz i učinkovit paket za uklanjanje viška kilograma jer objedinjuje čak tri proizvoda s trostrukim djelovanjem:

1. Appetite Stop: zaustavlja prekomjeran apetit

2. Fat Burner: pospješuje topljenje masnih naslaga

3. Metabolism Boost: ubrzava metabolizam tijela

Korištenjem paketa 30-Days Slim vam zanosna figura svakako neće pobjeći, jer je to jedini mogući ishod djelovanja i suradnje iznimno učinkovitih proizvoda.

Prirodni sastojci

Inovativna kombinacija dodataka prehrani u 30-Days Slim je zamišljena tako da predstavlja idealan sinergijski učinak koji utječe na brz gubitak kilograma. U proizvodima su: garcinia cambogia, HCA, ekstrakta smeđe morske alge, koštice grožđa, ekstrakt artičoke, ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt zelene kave i esktrakt maslačka. Zajedno s priručnikom koji će vas voditi kroz dijetu i vježbu, je njegov učinak garantiran.

Još jedna „čarobna kapsula“?

30-Days Slim nije „čarobna kapsula“ s kojom će težina preko noći nestati. Priručnik, koji je dio programa, omogućava da pratite zdravu dijetu i ne tragate za receptima, a prirodni sastojci u proizvodu omogućuju da ubrzate proces mršavljenja i potaknete metabolizam da brže topi masnoće.

Zašto je tako popularan?

Kupnjom paketa 30-Days Slim primit ćete e-priručnik, koji će vam otkriti kako učinkovito pristupiti dijeti. Sadrži i jelovnik, te sportske vježbe koje će vam pomoći da u vrlo kratkom vremenu postignete iznimne rezultate. Program za mršavljenje sadrži:

• Program dijete s receptima

• Program fizičke vježbe

• Trikove za mršavljenje i motivaciju

i zato pruža odlične rezultate u samo 30 dana. Za savjete, jelovnik i osobnu vježbu su se pobrinuli najbolji stručnjaci. Zato na 30-Days Slim imate i JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO - ako u 30 dana nećete biti zadovoljni rezultatima, vratit će vam novac!

Što kažu korisnici?

»U jednom mjesecu sam bez velikog odricanja izgubila 6 kilograma i preoblikovala svoje tijelo.«
- Ana

»Proizvod je super. Koristim ga 6 dana i već sam osjetila promjenu. Imam više energije i volje za vježbanjem. Priručnik koji sam uz proizvod dobila je odličan. Ima brdo informacija i recepata. Nadam se da će nakon mjesec dana korištenja stvarno izgubiti na kilaži.« -Ivanka, Čakovec

»Super, jako zadovoljna, stvarno pomaže kod reguliranja težine.« - Snježana, Tuhelj
 

TOP PONUDA

Na 30-Days Slim možeš dobiti i 20% popusta! KLIKNI za ekskluzivni popust -20% >

Akcija za čitatelje. Zalihe su ograničene!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene