Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oni nešto dubljeg džepa koji mogu izdvojiti oko 50 milijuna eura za privatni avion zasigurno će biti oduševljeni ovim novim, vrhunskim zrakoplovom.


Na jednom od najvećih europskih sajmova zrakoplovstva predstavljen je novi zrakoplov iz tvornice Embraer linije Lineage 1000E. Od 58 zrakoplova predstavljenih na sajmu, upravo je ovaj oduševio posjetitelje, piše Mirror.

Vezani članci Zadarski HSTec na vrhu svjetske proizvodnje - 2 Zadarski HSTec u vrhu svjetske proizvodnje: Čime se bavi hrvatska tvrtka koja gotovo u cijelosti izvozi? PR Nova riječ tehnike nudi više od odličnih snimaka i fotografija

Iako nije za one koji svoj novac broje u sitno, Lineage 1000E oduševljava svojim uređenjem. U pet prostorija ovog luksuznog zrakoplova stane 19 putnika, a unutrašnjost može biti uređena prema potrebama i zahtjevima kupca. Osim velike spavaće sobe, blagovaonice i prostrane kupaonice, prema narudžbi, u ovaj 26 metara dugačak zrakoplov (bez pilotske kamine) mogu biti ugrađene prostorije poput radne sobe ili pak dijela za uživanje u toploj kupki.

IZGURAT ĆE B-52 i B-1 U POVIJEST Northrop Grumman gradi novog superbombardera

Čitav je zrakoplov opremljen najnovijim tehnološkim dostignućima. U zrakoplovu ima i tople i hladne vode u svakom trenutku, automat za led, frižider i hladnjak za vino. Među aparaturom tu je i aparat za kavu, pećnica, mikrovalna pećnica, u svakom slučaju, dovojno prstora da se pospremi hrana potrebna za interkontinentalni let.

Neograničeni i bežićni internet dostupan je u svakom trenutku, a na zrakoplovu se nalazi i pet telefona. U svakom slučaju novina u kojoj će bogataši zasigurno uživati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook