Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Teksaški par je izabrao najgore vrijeme i mjesto za popodnevni užitak. U policijskom vozilu su vodili ljubav nakon što su uhićeni za posjedovanje droge.


Sve je počelo u ponedjeljak kada je nepoznati pozivatelj nazvao 911 te izvijestio da se čovjek onesvijestio u Whataburgeru uz autocestu 59 u gradu Porteru.

Vezani članci Luka Ploče Za sve su krive banane: Dubrovačka policija prekinula narkolanac na Neretvi, zaplijenili oko 100 kilograma kokaina Uhićenje, ilustracija Prokrijumčarili najmanje 229 kilograma marihuane, jedan član zločinačkog udruženja bio je hrvatski policajac

Kada je stigla policija, pronašli su muškarca bez svijesti s drugih dvoje ljudi, izvještava KSAT.com.

Jedan od osumnjičenih, Howard Windham, pokušavao je šamaranjem probuditi čovjeka. Druga osoba uz njega je bila Tina Marie Arie. Tijekom istrage su pronađene Hydrocodone i Soma tablete kod osumnjičenog para.

Howard Windham i Tina Marie Arie su uhićeni i odvedeni u policijsku stanicu u blizini. No, na putu je policajac primijetio da ne može vidjeti Arie na stražnjem sjedalu. Kada se okrenuo, unatoč lisicama, ona je nekako spustila Windhamu hlače i zadovoljila ga.

Windham je optužen za posjedovanje droge, dok je Arie optužena za isporuku. Dok su oni mogli dobiti dodatnu kaznu za javnu nepristojnost, vlasti su na kraju odlučile da optužba za posjedovanje droge bude dovoljna.