Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok se neimenovani mladić borio s vjevericom na leđima, njegova majka uspjela je fotografirati urnebesni trenutak, a onda se od smijeha srušila.


Slikanje selfija s vjevericom pokazalo se ne tako pametnom idejom za neimenovanog mladića koji je fotografije svog susreta sa životinjom objavio na Redditu.

Vezani članci Sumanuti napad nožem u Zagrebu Spasili ih kaputi i taksisti: Objavljeni detalji napada pomahnitalog manijaka koji je nožem ubadao prolaznike Sumanuti napad nožem u Zagrebu Sumanuti napad u Zagrebu: Pokušao opljačkati pekarnicu pa uzeo nož i izbo dvoje slučajnih prolaznika

Iako se s osmjehom na licu fotografirao s vjevericom koju je smatrao malim šumskim prijateljem, sve je završilo bijegom sa životinjom uhvaćenom za njegova leđa. Incident se dogodio tijekom šetnje u Tampi. Fotograf je priznao da je bio šokiran koliko je vjeverica na početku bila prijateljski nastrojena.

Vjeverica uzrokovala štetu od 300.000 dolara

Povezanost s prve uslikane fotografije nije dugo trajala. Vjeverica mu je uskoro bila na ramenu, onda ispod košulje i na kraju na leđima. Incident je uslikala njegova majka koja se ubrzo nakon toga srušila na pod od smijeha.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook