Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osjetili jaku privlačnost

Vjenčali se blizanci razdvojeni odmah nakon rođenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par blizanaca razdvojen i dan u posvajanje odmah nakon rođenja, vjenčao se ne znajući da su brat i sestra.

Današnji je to zaključak britanskog suda jer je oženjenom paru brak bio poništen, nakon što se saznalo da su u rodu, piše  Discount.vouchers.news. Lord Alton saznao je za neobičan slučaj od suca te je rekao novinarima kako su blizanci čim su se prvi put vidjeli osjetili nevjerojatnu privlačnost.

Pročitajte i ovo Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka Ilustracija Obitelj ne odustaje Zbog korone već godinama leži u bolnici: Poznati DJ je u induciranoj komi

Na sudu je naglašeno koliko je važno da posvojena djeca saznaju sve o biološkim roditeljima. Da su to blizanci iz ove priče znali, vjerojatno do ovakvog razvoja događaja ne bi došlo. Detalji o njihovom identitetu držani su u tajnosti, a nesuđeni par nije shvatio da su brat i sestra sve dok zakonski nisu stupili u brak.

I nesuđeni supružnici suglasni su da bi posvojenoj djeci trebalo reći sve o njihovom pravom identitetu i roditeljima. Naime, njima nitko prije nije rekao ni da su posvojeni niti da su imali brata odnosno sestru blizanca.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene