Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Par blizanaca razdvojen i dan u posvajanje odmah nakon rođenja, vjenčao se ne znajući da su brat i sestra.


Današnji je to zaključak britanskog suda jer je oženjenom paru brak bio poništen, nakon što se saznalo da su u rodu, piše  Discount.vouchers.news. Lord Alton saznao je za neobičan slučaj od suca te je rekao novinarima kako su blizanci čim su se prvi put vidjeli osjetili nevjerojatnu privlačnost.

Vezani članci Miroslav i Indira Levak Naše zvijezde o tajnama uspješnih brakova i veza: "Kad bih to znala odgovoriti, milijune bih imala" Razvodi za vrijeme koronavirusa - 4 Čekaju li nas postkorona razvodi? Otkrivamo kad će se znati pravo stanje: "Moguće je da su zbog prisilnog zajedništva male svađe eskalirale"

Na sudu je naglašeno koliko je važno da posvojena djeca saznaju sve o biološkim roditeljima. Da su to blizanci iz ove priče znali, vjerojatno do ovakvog razvoja događaja ne bi došlo. Detalji o njihovom identitetu držani su u tajnosti, a nesuđeni par nije shvatio da su brat i sestra sve dok zakonski nisu stupili u brak.

I nesuđeni supružnici suglasni su da bi posvojenoj djeci trebalo reći sve o njihovom pravom identitetu i roditeljima. Naime, njima nitko prije nije rekao ni da su posvojeni niti da su imali brata odnosno sestru blizanca.