Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Proizvodi iz Vizol S obitelji umjetnih suza pomažu u ublažavanju tegoba suhog oka.


Osjećate li peckanje oka, teško vam je trepnuti, grebe vas, oči vam suze? Izgledno je da patite od sindroma suhog oka. Ovisno o populaciji koja se promatra, tegobe suhog oka pojavljuju se u pet do 34 posto ljudi, i u čak 70 posto starije populacije. A jednom kad se dijagnosticira, kronična bolest suhog oka prati cijelog života. Uzroci bolesti mogu biti različiti, od suhog zraka iz klimatizacijskih uređaja u automobilu ili uredu, do izloženosti jakom vjetru ili posljedicama terapije lijekovima.

Vezani članci Internet Adria (Foto: PR) Konferencija Internet Adria u Opatiji: Kako do učinkovitog digitalnog marketinga u turizmu? Učenici koji su sudjelovali u programu (Foto: PR) Žar ptica Igora Stravinskog – nadahnuće Tjedna glazbe za djecu i mlade

Brzo i efikasno rješenje suhog oka terapija je umjetnim suzama, a za oko su potpuno sigurne one bez konzervansa, iz obitelji Vizol S domaćeg proizvođača, tvrtke JGL.

U obitelji Vizol S, umjetne suze s 0,4 posto aktivne tvari natrijeva hijarulonata koriste se za teže poremećaje suhoće, dok se Vizol S s 0,21 posto natrijeva hijarulonata preporučuju osobama koje koriste leće. Vizol S Intensive namijenjen je osobama s blažim i umjerenim smetnjama suhog oka, a djeluje dvostruko - regenerira i vlaži oko, zahvaljujući kombinaciji s dekspantenolom. Za osobe koje pate od peludnih alergija, tu je Vizol S Allergy koji sprječava i ublažava simptome alergija oka, zahvaljujući aktivnoj tvari Ectoinu.

Umjetne suze pomoći će u smanjivanju simptoma suhog oka koji najčešće nastaju zbog čestog boravljenja u zadimljenim i klimatiziranim prostorima, ili pak zbog svakodnevnog i dugotrajnog rada za računalom.