Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'O Bože, što to radiš?'

VIDEO: Pobjegla nakon prošnje u trgovačkom centru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kupio je prsten, uvježbao govor i pjesmu Neila Diamonda 'Sweet Caroline' i svoju Caroline odveo u trgovački centar gdje su se upoznali. No, nije sve ispalo onako kako se nadao.

Mušterije u fast food restoranu u trgovačkom centru Sherman Oaks Galleria u Los Angelesu prije nekoliko dana svjedočili su nesvakidašnjem događaju, a jedan od njih čak i sve snimio i stavio na YouTube.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom

Jedan je mladić naime, odlučio zaprositi svoju djevojku na mjestu gdje su se upoznali. Prije nego je postavio ključno pitanje rekao joj je koliko je voli te zašto misli da se trebaju oženiti. 'Upoznali smo se prije godinu dana. Još mi se vrti kad sam pored tebe i volim sve na tebi. Ja sam najsretniji čovjek na svijetu', kazao je mladić svojoj Caroline, a potom je odnekud 'iskočio' i čovjek s gitarom koji je zasvirao pjesmu Neila Diamonda 'Sweet Caroline'. Obojica su i zapjevali.

Zaprepaštena djevojka zbog iznenađenja nije skidala ruke s usta. Samo je potiho mrmljala: 'O Bože, što to radiš?', a potom se počela okretati oko sebe. Svi su biljili u njih i čekali njezin odgovor. No, on nije stigao. Djevojka je odlučila pobjeći, a nesretnik je ostao šokiran i 'pokisao'. Posjetitelji su ga pokušali utješiti, no... 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene