Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oborio vlastiti rekord

VIDEO: 'Uzgojio' dlake u ušima duge 28 cm

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
55-godišnji Indijac pokušat će oboriti vlastiti rekord u duljini dlaka iz ušiju.

Radha Kant Bajpai, stanovnik sjevernoindijskog grada Kanpura, pokušat će oboriti vlastiti rekord priznat od Guinnessa u dužini dlaka iz ušiju, piše Reuters. Prvi rekord oborio je 2005. godine. 'Palo mi je i prije napamet da se javim u Guinnessovu knjigu rekorda, no tada su moje dlake bile duge svega pet do šest centimetara. Tražio sam savjet rodbine i novinara i oni su mi rekli da se u Guinnessovu knjigu rekorda mogu prijaviti tek kada moje dlake iz ušiju budu duge od 10 do 12 centimetara. S 50 godina one su bile 13.2 centimetara duljine i tada sam prvi put ušao u knjigu rekorda', ispričao je Indijac.

Pročitajte i ovo PR Stručnjaci decenijama upozoravaju na štetnost štapića za uši: Evo čime da očistite uši bez oštećivanja, boli i nepoželjnih posljedica Stručnjaci decenijama upozoravaju na štetnost štapića za uši: Evo čime da očistite uši bez oštećivanja, boli i nepoželjnih posljedica DokiShop - MissStick - 1 ZAJEDNIČKI PROBLEM SVIH ŽENA MissStick depilator – najveći neprijatelj dlačica! U trenu se riješite dlačica s lica

Njegova rodbina veoma je ponosna na neobično postignuće. 'To je velika stvar. Božjom voljom naš je Radha oborio rekord i sada zbilja ima nešto čime se može ponositi u životu', rekao je jedan od rođaka. Dlake Radhe sada su narasle čak 28 centimetara pa ne treba sumnjati da će oboriti vlastiti rekord.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene