Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

55-godišnji Indijac pokušat će oboriti vlastiti rekord u duljini dlaka iz ušiju.


Radha Kant Bajpai, stanovnik sjevernoindijskog grada Kanpura, pokušat će oboriti vlastiti rekord priznat od Guinnessa u dužini dlaka iz ušiju, piše Reuters. Prvi rekord oborio je 2005. godine. 'Palo mi je i prije napamet da se javim u Guinnessovu knjigu rekorda, no tada su moje dlake bile duge svega pet do šest centimetara. Tražio sam savjet rodbine i novinara i oni su mi rekli da se u Guinnessovu knjigu rekorda mogu prijaviti tek kada moje dlake iz ušiju budu duge od 10 do 12 centimetara. S 50 godina one su bile 13.2 centimetara duljine i tada sam prvi put ušao u knjigu rekorda', ispričao je Indijac.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Getty Images) Zbog pogrešno deklariranog lijeka djeci izrasle guste dlake: "Sinu su čelo, obrazi, ruke, noge i šake bili su prekriveni. Bilo je strašno" Premijer Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ima pravomoćnu presudu za primanje mita: Premijerov bratić nedavno zaposlen u Hrvatskim cestama, no premijer tvrdi - "nemam veze s tim"

Njegova rodbina veoma je ponosna na neobično postignuće. 'To je velika stvar. Božjom voljom naš je Radha oborio rekord i sada zbilja ima nešto čime se može ponositi u životu', rekao je jedan od rođaka. Dlake Radhe sada su narasle čak 28 centimetara pa ne treba sumnjati da će oboriti vlastiti rekord.