Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mama joj je ubijena

VIDEO: Ustrijeljena koala bori se za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mala koala bori se za život nakon teške operacije kojoj je bila podvrgnuta jer ju je netko nekoliko puta ustrijelio sačmaricom.

Beba koala, nazvana Frodo, nalazi se u skloništu za divlje životinje u Queenslandu, u Australiji. Pronađena je uz mrtvu majku.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

Veterinari su uspjeli iz njenog malog nemoćnog tijela izvući sačmu, piše Reuters. Dali su joj antibiotike i lijekove za ublažavanje boli.

'Šokirani smo. Kako netko to može učiniti i kako može misliti da se može izvući', zapitala se Tracey Jackson iz Društva za prevenciju nasilja nad životinjama.

>> Uginula koala 'Sam', simbol australske borbe s požarima

Ove godine je na sličan način stradala i koala Doug. Koale su veoma ugrožena vrsta jer zbog čestih požara i širenja ljudskih naselja, te gradnje prometnica neprestano gube životni prostor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene