Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maksimalna ušteda prostora

VIDEO: Umjesto hotelske sobe iznajmljuju kapsule

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi kineski hotel kapsula otvorit će se u Šangaju za putnike koji žele jeftino noćiti, a nisu klaustrofobični.

Japan je bio prva zemlja koja je otvorila hotele kapsule. Oni imaju toliko male sobe da se u njima može samo spavati. Ovi hoteli u Japanu bili su namijenjeni radnicima koji rade do kasno ili onima koji previše popiju pa ostanu prenoćiti.

Pročitajte i ovo Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci Ilustracija Kakva bizarnost Netko je policiji dojavio o masovnoj pucnjavi u hotelu te ranjenih 20-ak osoba: Specijalci dojurili na teren, pokazalo se da je dojava lažna

>> VIDEO: Kinezi u šest dana izgradili hotel od 15 katova!

Hotel kapsula Xitai nalazi se nedaleko od šangajskog kolodvora i ima ukupno 68 kreveta. Šangajske kapsule u ovom hotelu uvezene su iz Japana, a svaka od njih je opremljena priključkom za struju, satom, svjetlom, televizorom i bežičnim internetom.

Visine i širine su 1,1 metar a dužina je 2,2 metra. Za sada je hotel samo za muškarce, a cijena za 10 sati boravka je 68 juana ili 10,24 američkih dolara, dok za 24 sata treba izdvojiti 88 juana ili 13,26 dolara. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene