Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran događaj

VIDEO: Uhvatio ga policijski radar jer je na rolama jurio 64 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Evo jedne neobične vijesti. Naime muškarac na rolama uspio je naočigled nemoguće, da ga uslika policijski radar zbog prebrzog rolanja po cesti.

Pročitajte i ovo Ulaz u tunel Objavio HAC Povećava se dopuštena brzina na nekim dionicama autoceste, pogledajte za koliko Ilustracija čamca s migrantima Smrtonosan prijelaz Strašna tragedija u La Mancheu: Prevrnuo se čamac pun migranata, djevojčica preminula

Sam Tuffnell, 28-godišnjak iz grada Hastingsa u Engleskoj, vozio je 64 kilometara na sat u zoni u kojoj je brzina kretanja ograničena na samo 50 kilometara na sat, a za nagradu ga je uslikao policijski radar.

Njegov prijatelj snimio je čitav događaj i snimka je završila na YouTubeu. 'Izabrali smo baš taj radar jer se nalazi na nizbrdici pa sam mogao dovoljno ubrzati. Svi vole snimku koju smo napravili, neki misle da je pothvat sjajan, a drugi misle da sam lud', ispričao je Tuffnell.

On je prije nekoliko dana uspio i potrgati kočnice na rolama, ali to ga nije spriječilo da se sjuri nizbrdicom i postavi ovaj bizaran rekord. 'Ovo nije bio prosvjed, već običan pothvat', rekao je Tuffnell. Policija ga neće kazniti za prebrzu vožnju, jer nije bio u vozilu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene