Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije mogao odoljeti

VIDEO: Tvor zapeo u tegli kikiriki maslaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobičan prizor zatekao je dostavljačicu na ulici gradića Bixbyja u američkoj saveznoj državi Oklahomi. Ona je naime, naišla na tvora koji je glavom zapeo u teglici maslaca od kikirikija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ministarstvo: Povlači se kikiriki u ljusci u rinfuzi zbog mikotoksina Slika nije dostupna Jedite ih češće ŠTITE OD PRERANE SMRTI S pola šake dnevno, štitite svoje zdravlje

Dostavljačica novina, Teresa Vick, izjavila je lokalnim medijima da je na tvora naišla dok mu je već glava bila zapela u teglici. Vick je životinji pokušala pomoći te je uputila pozive na nekoliko mjesta, no u pomoć joj je priskočio tek veterinar Ned Bruha.

'Stajala sam pored njega i on se stalno sudarao s mojom nogom, ali me nije pošpricao, bio je zlatan', objasnila je Vick. Bruha, koji je uskoro stigao pomoći tvoru, rekao je kako je maslac od kikirikija tvorovima neodoljiv te kako se te životinje veliki oportunisti, koji će skočiti na svaku priliku za besplatnim obrokom.

Namočio je krpu u kloroform te blago smirio tvora, prije nego li mu je jednostavno skinuo teglicu s glave, a zahvalna životinja, ni njega nije pošpricala. Vick je raspletom događaja bila presretna, a tvor je otrčao u divljinu neozlijeđen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene