Adrenalinske aktivnosti, poput takozvanog "basejumpinga" ne završavaju uvijek sretno i spretno. kao i u svim drugim ekstremnim sportovima, postoji čitav niz stvari koje mogu poći po krivu.


Svim ljudima koji se danas bave adrenalinskim sportovima, pa tako i "base jumpingom", zajedničko je vjerojatno to što svoje aktivnosti bilježe kamerom. U priloženom videu možete vidjeti kako je jedan "base jump" pošao po krivu, a nesretni mladić sve je snimio kamerom postavljenom na kacigi.

VIDEO Pogledajte što moraju napraviti u 5 sekundi, inače...

Vezani članci Parasailing Usred avanture im puknuo kabel, sve su uspjeli snimiti kamerom Slika nije dostupna VIDEO Pogledajte što moraju napraviti u 5 sekundi, inače...

Skakač s videa poznat je samo po korisničkom profilu na Vimeu, pod korisničkim imenom "Subterminallyill", gdje je naveo listu ozljeda koje je zadobio nakon tog skoka, prenosi Business Insider.

Njegove ozljede su: kompresijska fraktura T12 kralješka, pet šavova na oku, šest šavova na bradi, teško istegnuće leđa, zgloba i ruke te višestruki podljevi po tijelu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook