Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U dubinama jezera Loch Ness u Škotskoj, nešto uistinu vreba, no ne radi se o nikakvom legendarnom čudovištu.


Iako je nedavna ekspedicija, pomoću mini podmornice, pokušala pronaći dokaze o čudovištu iz navedenog jezera, ono što su pronašli, nema veze s mitskim bićem, jer se zapravo radi o tisućama golf loptica. 'Isprva smo pomislili kako se radi o nekakvim gljivama, no kad smo spustili kameru, ostali smo iznenađeni kad smo shvatili da se zapravo radi o golf lopticama', rekao je za CNN Mike O'Brien, jedan od istraživača, koji traže dokaze o postojanju čudovišta Nessie.

Vezani članci Zabava u pubu, ilustracija Podnio ostavku nakon što se s drugim političarima ilegalno zabavljao u pubu: ''Bilo je nekoliko čaša vina i pivo u srijedu'' Nicola Sturgeon Kuha u Velikoj Britaniji, škotska premijerka oštro poručila: "Škotska se želi vratiti u Europsku uniju kao samostalna država"

Loptice su pronađene oko 300 metara od lokalne plaže i nekih 100 metara od obale, za koju lokalno stanovništvo tvrdi, da je upravo mjesto za vježbanje golf udaraca. Jedan od svjedoka vježbi lokalnih golfera, Adrian Shine, navodi kako ljudi znaju opaliti lopticu i do 100 metara od obale u jezero. Pronađene golf loptice nalaze se na oko 250 metara dubine, na dnu jezera Loch Ness i zasad je vrlo izgledno da će tamo i ostati, jer ih nema tko izroniti.