Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Student sa Sveučilišta Lincoln napravio je serijal 'zabranjenih' reklama za svoje sveučilište i postao instant internet hit.


U njegovim reklamama sveučilište je prikazano na vrlo zanimljiv način, a ima tu godzila, zombija i dvorana u plamenu, piše orange.co.uk. Ideju je 20-godišnji Tom Ridgewell, koji studira produkciju, dobio tijekom jednog od predavanja.

Vezani članci Damir Boras Sreća ili...? Pogledajte nezgodu koja se dogodila dok je Boras davao intervju: ''Evo, pala mi je jedna ptičica'' Riječki studenti u prvom covid info centru - 1 Kod njih više nema propuštenih poziva: Zdravstveni radnici su preopterećeni, pa ovdje na sva pitanja građana o koroni odgovaraju volonteri

'Nešto me omelo tijekom predavanja, a onda me uhvatila misao što ako bi se ja pojavio na reklami o sveučilištu koje pohađam', pojasnio je. Dodao je kako nije samoljubiv, već je napravio par predložaka za reklamu upravo na tom predavanju, za koje priznaje da se s njega ne sjeća niti riječi.

Svoje reklame uspio je i snimiti te ih je objavio na YouTubeu. Tri reklame dosad su skupile gotovo 900.000 posjeta. 'Odaziv publike je sjajan', zaključio je Ridgewell i dodao kako su mnogi ljudi zbog reklama stavili Lincoln sveučilište na izbor broj jedan ove godine.