Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predavanja u plamenu

VIDEO: Sveučilište na kojem 'rokate' zombije i godzilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Student sa Sveučilišta Lincoln napravio je serijal 'zabranjenih' reklama za svoje sveučilište i postao instant internet hit.

U njegovim reklamama sveučilište je prikazano na vrlo zanimljiv način, a ima tu godzila, zombija i dvorana u plamenu, piše orange.co.uk. Ideju je 20-godišnji Tom Ridgewell, koji studira produkciju, dobio tijekom jednog od predavanja.

Pročitajte i ovo Ivica Lovrić i Gordana Rusak Pogoduje oglašivačima Lovrić i Rusak opleli po Tomaševiću: "U Zagrebu ima 1700 bespravno postavljenih reklamnih panoa, umjesto da ih ukloni, on ih legalizira" Bakir i Sebija Izetbegović Fale i papiri iz Zagreba Nema dokaza da je položila ispite: Izetbegovićevoj supruzi oduzeli magistarsku titulu, ona kaže da joj sve podmeću

'Nešto me omelo tijekom predavanja, a onda me uhvatila misao što ako bi se ja pojavio na reklami o sveučilištu koje pohađam', pojasnio je. Dodao je kako nije samoljubiv, već je napravio par predložaka za reklamu upravo na tom predavanju, za koje priznaje da se s njega ne sjeća niti riječi.

Svoje reklame uspio je i snimiti te ih je objavio na YouTubeu. Tri reklame dosad su skupile gotovo 900.000 posjeta. 'Odaziv publike je sjajan', zaključio je Ridgewell i dodao kako su mnogi ljudi zbog reklama stavili Lincoln sveučilište na izbor broj jedan ove godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene