Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Guinnessov rekord

VIDEO: Surfao na valu od nevjerojatnih 23,8 metara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Garrett McNamara ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda surfajući na valu od 23,8 metara uz obalu Portugala.

Garrett McNamara, u studenom prošle godine, uspio je surfati na valu visokom čak 23,8 metara, te se tim uvrstio u Guinnessovu knjigu rekorda. A kako sam kaže, taj mu se dan uopće nije izlazilo iz kuće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Četvrti napad u godini Uskršnji ''doručak'' na pučini: Morski pas ugrizao surfera za desnu nogu Ilustracija sviđa joj se osjećaj FOTO To se zove hrabrost: 103-godišnjakinja oborila svjetski rekord u skoku padobranom - "Gore je bilo predivno"

No, na nagovor prijatelja otišao je na plažu i tada se 'sve posložilo'. 'Sve je došlo na svoje mjesto. Osjećaj je bio baš kako treba', kaže Garrett.

>> Daskanje na vodi na barskom stolcu!

Ovaj pothvat njegovi su prijatelji ulovili na kameri. Video prikazuje Garretta kako se bori s ogromnim vodenim zidom. 'Znao sam da je velik, ali nisam znao da je toliko velik', kazao je Garrett i dodao kako mu zapravo nije bilo bitno je li val bio rekordan ili ne, ali je na nagovor lokalnog stanovništva zatražio službenu procjenu, piše Huffington Post.

Mjerenja su pokazala da je val bio visok 23,8 metara, što je ujedno novi svjetski rekord.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene