Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bunt

VIDEO: Studentski prosvjed: Goli čitali vijesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Student i studentica Sveučilišta Cambridge vijesti sveučilišne televizije odlučili su pročitati goli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osnovna škola u Srbiji Učiteljica slala gole fotografije dečku, a ovako je sve završilo Slika nije dostupna Napravile kalendar Djevojke novac za farmu skupljaju prodajom svojih golih fotografija

Nakon bijesa koji su na sebe navukli kada su studentice prestižnog sveučilišta Cambridge slikale gole za online magazine, studenti su odlučili snimiti video u kojem se pojavljuju bez odjeće. 20-godišnji Seb Dunnett i njegova 21-godišnja kolegica koja nije željela otkriti svoje ime, skinuli su se kako bi pročitali vijesti za sveučilišni televizijski kanal, piše Daily Mail. Gole vijesti emitirane su na televiziji Sveučilišta Cambridge.

U trominutnom videu snimljenom u srijedu, oba prezentera vide se kako voze bicikl, prekriveni samo crnim plaštem. Ubrzo skidaju plašteve i počinju čitati vijesti. Ipak, video je dijelom bio cenzurirane, pa su intimni dijelovi tijela prekriveni plavim logom televizije. Policija Cabridgea kaže da neće sprečavati studente da se skidaju, ali su upozorili da će morati istražiti je li se netko žalio na opscenost. Glasnogovornik Sveučilišta odbio je komentirati ovaj slučaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene