Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna obitelj iz Velike Britanije tvrdi kako su uspjeli snimiti nevidljivu utvaru u vlastitoj kući, kako otvara ormare i pomiče namještaj po sobama.


Lisa Manning i njezino dvoje djece, 11-godišnja Ellie i šestogodišnji Jordan već su nekoliko puta bježali iz vlastitog doma u Holbrooksu zbog bizarnih zvukova i događaja, prenosi Daily Mail. Zvukovi tava i posuda bačenih po kuhinji, pomicanje roleta samih od sebe, spontano otvaranje i zatvaranje ladica, kao i spontano paljenje i gašenje svjetala, samo su dio terora s kojim živi ta obitelj.

Vezani članci Jezivi prizori - 9 Uslikali prizore iz noćnih mora, rijetko tko je dovoljno hrabar da im se približi Jezivi prizori Naišli na prizore koji su im utjerali strah u kosti, provjerite jeste li hrabriji od njih

'To je horor kuća. Osjećamo kao da živimo u horor filmu. Najgore od svega jest to da i sama ne vjerujem u to što nam se događa', rekla je Lisa Manning i dodala kako je kameru namjestila i napravila video snimku kako bi dokazala kako nešto nije u redu.

Obitelj traži način kako da se odseli u drugi dom, a u međuvremenu kuća je puna soli, križeva, a svi članovi obitelji nose sa sobom i kristale kako bi se zaštitili od misterioznih sila.