Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sarah Mackessy iz Kenta je ostala šokirana nakon što je pogledala video snimku svojeg novorođenog djeteta koju je osobno snimila mobitelom i na njoj čula glas nepoznate osobe iako tada, osim njezine djece, nikoga nije bilo niti blizu.


Sarah je mobitelom snimala svog osam tjedana starog sina Macka a njezin suprug i drugo dvoje djece su se igrali u blizini. Ništa nije bilo čudno ni neuobičajeno dok navečer nisu odlučili pogledati video i u pozadini začuli zastrašujući glas kako govori 'Ja sam živ'.  

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Kobna šetnja u Pakoštanima: Dijete palo pod turistički vlakić i završilo u bolnici s teškim ozljedama Ivka Kaurinović, ravnateljica Centra za socijalnu skrb u Osijeku 02 Ravnateljica osječkog Centra za socijalnu skrb: "Majka je svojim ponašanjem direktno ugrozila život i zdravlje djeteta"

'Jedini ljudi koji su u vrijeme snimanja snimke bili u blizini su moj suprug i dvoje djece koji su od mene bili udaljeni oko 3 metra. A taj glas na snimci se čuje jako dobro i glasno, kao da je netko stajao odmah do mene', kazala je 36-godišnja kućanica iz Kenta.