Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaklao mu ovce

VIDEO Sitan ali dinamitan: Farmer snimio 'misterioznu' zvijer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Farmer iz Jemena susreo se s, za njega, neobičnom životinjom. Uhvatio ju je i stavio u kavez te odlučio snimiti mobitelom kako bi svijetu pokazao čudnog stvora, za kojeg tvrdi, da mu je ubio mnogo ovaca.

Crvene oči, crvena njuška i oštri zubi držali bi svakog po strani, a jemenski farmer prvi put se susreo s takvim stvorenjem. Stvor sikće poput zmije, reži i pokušava napasti farmera kroz skučeni kavez, no ne može.

Pročitajte i ovo Ilustracija Misija Aspides Njemačka fregata isplovila prema Jemenu: "Trajna eskalacija nasilja čini vojnu misiju neophodnom" hutisti - 3 Prijetnja Hutisti kane srušiti dio interneta? ''Takvu akciju mogu izvesti samo dvije zemlje''

Iako ni sami ne možemo procjeniti ili tvrditi o kojoj je točno životinji riječ, možemo reći da je njezino ponašanje vrlo slično ponašanju mungosa, a kao prilog tome možete pogledati i referentni video ispod videa jemenskog farmera. Obje životinje nalaze se u sličnoj situaciji i vrlo slično se ponašaju i glasaju kad su stjerane u kut.

Jemenski mediji prenijeli su riječi seljaka koji kaže da se ne radi o velikoj, već o vrlo agresivnoj i divljoj životinji, prenosi Emirates247. Ipak, ostaje nerazješnjeno o kojoj je životinji riječ.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene