Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kakva kazna!

VIDEO 'Samo bi idiot vozio preko pločnika da zaobiđe školski autobus'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je žena iz Clevelanda svojim automobilom preko pločnika zaobišla školski autobus koji je iskrcavao djecu zbog čega je kažnjena.

Sheni Hardin se očito jako žurilo kada je odlučila automobilom preko pločnika zaobići školski autobus koji je iskrcavao djecu. Odmah je uhvaćena, a na snimci, koju je snimio netko od prisutnih u tome trenutku, se sve jasno vidi.

>> VIDEO 'Pauk' na ukrajinski način

Sudac je kaznio 32-godišnju Hardin tako što joj je vozačka dozvola oduzeta na mjesec dana te je morala na jednom raskrižju na hladnoći držati plakat na kojem je pisalo 'Samo idioti voze preko pločnika da bi zaobišli školski autobus'. Kao da to nije bilo dovoljno, još je morala platiti i 250 dolara sudskih troškova, javlja APTN.

Roditelji iz kvarta u kojem se to dogodilo presretni su zbog toga što je žena uhvaćena, a zanimljivo je i da su lokalne televizije ovaj 'događaj' pratile uživo.

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..."

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene