Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obišao svijet

VIDEO Sa samo 24 godine posjetio sve zemlje svijeta! Evo gdje je bio u Hrvatskoj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 2008. mladi Britanac posjetio je 196 zemalja, uključujući i Hrvatsku.

Sa samo 24 godine Britanac James Asquith posjetio je 196 zemalja i tako postao najmlađa osoba koja je doslovno proputovala svijet, piše Metro.

Pročitajte i ovo Ilustracija Povratak u zemlju Sarma na skijanje, skupi parfemi i cigarete za doma: Provjerite što sve smijete, a što ne smijete nositi preko šengenske granice Slika nije dostupna Korisni savjeti KOLIKO JE SIGURNA VAŠA DESTINACIJA ZA ODMOR? Na ova mjesta nikako ne idite

Svoj je pothvat započeo 2008. godine u Vijetnamu, a odlučio se kako će države posjetiti bez obzira na to je li u njima sigurno boraviti.

'Čini se da uvijek odaberem najgore vrijeme za posjet. U Libiju sam išao tri tjedna nakon pada Gaddafija, a u Afganistan dva tjedna nakon terorističkih napada', rekao je mladi svjetski putnik.

>>S projektom 'Mijenjam vikendicu' obiđite svijet!

Najviše vremena, čak šest mjeseci proveo je u Africi, a putovanje oko svijeta koštalo ga je više od 125.000 funti. U Hrvatskoj se slikao ispred HNK u Zagrebu.

Novac je, tvrdi prikupio radeći sezonske poslove te radom u restoranima i hotelima. Ipak, njegovo putovanje još nije gotovo.

'Još uvijek nisam vidio Antarktiku', rekao je Britanac. (Agencija VLM)

Pogledajte video:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene