Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zauvijek će biti spojene

VIDEO: Sijamske blizanke s jednim srcem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U peruanskoj prijestolnici Limi, rođeni su sijamski blizanci, koji dijele zajedničko srce.

Dvije djevojčice, rođene su tijekom jučerašnjeg dana, a liječnici su ustvrdili kako je nemoguće izvesti operaciju nad njima, upravo zbog činjenice kako dijele jedno srce. No, osim srca, djevojčice dijele i jetru te crijeva, a pluća i bubrege ne dijele, već svaka ima po svoj par. 'Pokušaj da ih se razdvoji značio bi smrt za jednu od djevojčica, rekao je Pedro Mascaro, šef rodilišta u bolnici u Limi.

Pročitajte i ovo Izvanredno stanje zbog vala nasilja u Ekvadoru Na granici s Ekvadorom Još jedna zemlja proglasila izvanredno stanje: Razbuktava se val nasilja, stiže vojska kao potpora Slika nije dostupna Ovo je preludo Vidjeti da biste vjerovali - kao da ista osoba živi u dva tijela!

Majka dviju djevojčica medijima je rekla kako će se njezine kćeri morati naučiti živjeti jedna s drugom. 'Za njihovog uspješno razdvajanje bilo bi potrebno čudo. Bila bi potrebna donacija srca i jetre, no to se neće dogoditi. Morat će naučiti živjeti jedna s drugom, jer će zauvijek biti zajedno', rekla je Lorenza Maman, njihova majka. Djevojčice su dobrog zdravlja, a trenutno se oporavljaju od respiratornih poteškoća.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene